Таблиця самооцінки учнів з предмету "Природознавство" за розділом "Всесвіт і Сонячна система"

Про матеріал

Вивчаючи розділ «Всесвіт і сонячна система » задля самооцінки знань учнів склала табличку успіхів.За допомогою самооцінки діти зможуть зрозуміти, на яку із тем цього розділу їм потрібно більше звернути увагу. У таблиці записані теми розділу, уточнюючі запитання до них та смайли ,учень навпроти кожної теми, обводить смайл,який відображає його стан. Використовувати таку таблицю можна як у підсумку розділу,так і після кожної теми . Змінюючи зміст таблиціїї можна використовувати на усіх уроках вписуючи лише нові теми. Уся розробка може на сайті не відображатись,тому зкачуйте.

Перегляд файлу

 

Вивчаючи такий цікавий та захоплюючий розділ «Всесвіт і сонячна система » ,дітям 4 класу трішки складно зрозуміти та запам’ятати визначення,поняття та назви усіх явищ Всесвіту. Задля успішного вивчення матеріалу та самооцінки знань учнів склала ось таку табличку успіхів.За допомогою  самооцінки діти зможуть зрозуміти, на яку із тем цього розділу їм потрібно більше звернути увагу. У таблиці записані теми розділу, уточнюючі запитання до них та смайли ,учень навпроти кожної теми, обводить смайл,який відображає його стан. Використовувати таку таблицю можна як у підсумку розділу,так і після кожної теми .До  тем,я склала вправу у сервісі https://learningapps.org/

 Посилання  :  уhttps://learningapps.org/watch?v=pagdm1b9j18

 

 

                  ВСЕСВІТ І СОНЯЧНА СИСТЕМА

Тема

Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "смайл клас"Результат пошуку зображень за запитом "смайлик грустный" 

Уявлення давніх людей про Землю

Тема

 

Результат пошуку зображень за запитом "смайл клас"Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "смайлик грустный" 

Сонячна система  її склад

Тема

Результат пошуку зображень за запитом "смайл клас"Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "смайлик грустный" 

Планети земної групи

Тема

Результат пошуку зображень за запитом "смайл клас"Результат пошуку зображень за запитом "смайл клас"Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "смайлик грустный" 

Планети-гіганти

 

 

 

Тема

 

Пов’язане зображенняРезультат пошуку зображень за запитом "смайлик грустный" 

Молочний шлях. Галактика.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
До підручника
Природознавство 4 клас (Андрусенко І.В.)
Додано
9 січня 2019
Переглядів
1018
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку