Технологічна карта. Приготування бутербродів із сиром

Про матеріал
Технологічна карта. Приготування бутербродів із сиром (холодні та гарячі). Для інтерактивної дошки
Перегляд файлу

imageІнструкційно-технологічна карта. Бутерброд з сиром

Інгредієнти на 1 порцію  Сир російський або

голандський, чедр - 20г    Хліб нарізати     Сир нарізати скибочками Масло вершкове - 5г скибочками, трохи    прямокутної або трикутної

                                                                                                                                                 навскіс завтовшки                                              форми масою 20 г. Або

                          Хліб - 30г                     1-1,5 см. і масою натерти на середній терці.        Овочі для декору

                     Овочі                                             30 г. Спосіб приготування

 Масло розмякшують і ним намащують

Для приготування скибочки хліба так, щоб масло не виходило за

гарячих бутербродів їх

Вимоги до якості прикрашають. краї скибочки. Наверх нарізають сир і

ставлять у духовку розігріту до 170С на

Зовнішній вигляд сир акуратно нарізаний, зачищений і викладений на змащений       10 хв. Прикрашають шматок хліба завтовшки 1-1,5 см. теплі бутерброди та

Смак і запах властивий використаним продуктам.                                    подають до столу.

Консистенція хліб не черствий,поверхня гладенька.

pdf
Додано
12 грудня 2021
Переглядів
2633
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку