Інструкційно-технологічна карта. Бутерброд з сиром
Інгредієнти на 1 порцію Сир російський або
голандський, чедр - 20г Хліб нарізати Сир нарізати скибочками Масло вершкове - 5г скибочками, трохи прямокутної або трикутної
навскіс завтовшки форми масою 20 г. Або
Хліб - 30г 1-1,5 см. і масою натерти на середній терці. Овочі для декору
Овочі 30 г. ’ Спосіб приготування
Масло розмякшують і ним намащують
Для приготування скибочки хліба так, щоб масло не виходило за
гарячих бутербродів їх
Вимоги до якості прикрашають. краї скибочки. Наверх нарізають сир і
ставлять у духовку розігріту до 170С на
Зовнішній вигляд– сир акуратно нарізаний, зачищений і викладений на змащений 10 хв. Прикрашають шматок хліба завтовшки 1-1,5 см. теплі бутерброди та
Смак і запах– властивий використаним продуктам. подають до столу.
Консистенція– хліб не черствий,поверхня гладенька.