Технологічна карта. Тарта фруктова

Про матеріал
Технологічна карта Тарта фруктова Сировина Пісочне тісто Крем -чіз Фруктова начинка Зведена рецептура Борошно пшеничне 235 - - 235 Сіль 2 - - 2 Мигдалеве борошно 40 - - 40 Цукрова пудра 85 40 - 125 Яйця 53 - - 53 Вершкове масло 82% 115 - - 115 Вершки 33% 100 - 100 Вершки «Смачно шеф» - 200 - 200 Сир вершковий - 180 - 180 Фрукти консервовані - - 400 400 Желе фруктове - - 180 180 Вода - - 400 400 Цукор - - 15 15 Вихід - - - 14 шт по 130г Технологія приготування Об’єднати між собою усі сухі інгредієнти. Додати масло порізане на кубики до сухих інгредієнтів, перемішати(використовуючи насадку весло/лопата ) до утворення крихти. Додати яйця, перемішати /об’єднати. Повинна утворитися однорідна липка крихта-тісто. Розкачати тісто між двома листами пергаменту, товщиною 2,5-3мм.Заморозити 20-30 хвилин, швидко сформувати тарти . Перед випіканням тарти у кільцях потрібно покласти у морозильну камеру на 30 хвилин мінімум. Випікаємо при температурі 160°С 20-30 до красивого глибокого золотого кольору. В чашу міксера вилити два види вершків, додати цукрову пудру і збити до загустіння. Додати вершковий сир і перемішати, щоб все об’єдналося. Перекласти масу в кондитерський мішок з насадкою зірочка. Желе розчинити у воді додати цукор і помішуючи довести до кипіння. У силіконові форми напівсфери розкласти консервовані фрукти і зверху залити желе. Ставимо в холодильник на 3-4 год. У випечену і охолоджену тарту відсадити частину крему, зверху застигле желе з фруктами. По колу відсаджуємо зірочки з крему. Вимоги до якості Тарти повинні зберегти форму. Тісто солодке, крихке. Колір тарт темно жовтий. На розрізі чітко видно шари: добре пропечене тісто, вершковий крем та фруктову начинку.
Перегляд файлу

Технологічна карта

Тарта фруктова 

Сировина

Пісочне  тісто

Крем -чіз

Фруктова

 начинка

Зведена рецептура

Борошно  пшеничне

235

-

-

235

Сіль

2

-

-

2

Мигдалеве борошно

40

-

-

40

Цукрова пудра

85

40

-

125

Яйця

53

-

-

53

Вершкове масло 82%

115

-

-

115

Вершки 33%

 

100

-

100

Вершки «Смачно шеф»

-

            200

-

200

Сир вершковий

-

             180

-

180

Фрукти консервовані

-

-

400

400

Желе фруктове

-

-

180

180

Вода

-

-

400

400

Цукор

-

-

15

15

Вихід

-

-

-

14 шт по 130г

Технологія  приготування

 

Об’єднати між собою усі сухі інгредієнти. Додати масло порізане на кубики до сухих інгредієнтів, перемішати(використовуючи насадку весло/лопата ) до утворення крихти.

Додати яйця, перемішати /об’єднати. Повинна утворитися однорідна липка крихта-тісто.  Розкачати тісто між двома листами пергаменту, товщиною 2,5-3мм.Заморозити 20-30 хвилин, швидко сформувати тарти . Перед випіканням тарти у кільцях потрібно покласти у морозильну камеру на 30 хвилин мінімум. Випікаємо  при температурі 160°С 20-30  до красивого глибокого золотого кольору.

      В чашу міксера вилити  два види вершків, додати  цукрову пудру і збити  до загустіння. Додати  вершковий сир і перемішати, щоб все об’єдналося. Перекласти масу в кондитерський мішок з насадкою зірочка.

     Желе розчинити у воді додати цукор і помішуючи довести до кипіння. У силіконові форми напівсфери розкласти консервовані фрукти і зверху залити желе. Ставимо в холодильник на 3-4 год.

      У випечену і охолоджену тарту відсадити  частину крему, зверху застигле желе з фруктами. По колу відсаджуємо зірочки з крему.

 

                                                        Вимоги до якості

 

Тарти повинні зберегти форму. Тісто солодке, крихке. Колір тарт темно жовтий. На розрізі чітко видно шари: добре пропечене тісто, вершковий крем та фруктову начинку.

 

docx
Додав(-ла)
Палюх Оксана
Додано
9 лютого
Переглядів
309
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку