Технологічна карта. Тарта Снікерс (шоколадний крем)

Про матеріал
Технологія приготування В посуд з товстим дном насипати цукор, додати воду і оцет. Поставити на середній вогонь, щоб добре закипіла суміш. Уварюємо до бурштинового відтінку. Знімаємо з плити і додаємо масло, активно перемішуємо. Вершки потрібно добре розігріти, але не кип'ятити. Одразу додаємо гарячі вершки і розмішуємо, доводимо до кипіння. Можна додати сіль, смажений арахіс ; варити протягом 1-2 хвилин.
Перегляд файлу

Технологічна карта

          Шоколадний крем (тарта «Снікерс»)

Сировина

Нетто (г)

Шоколад 56%

100

Вершки «Смачно шеф»

200

Вихід

300 г

 

 

 

                                Технологія  приготування

 

Вершки збити до густих піків. Шоколад  розтопити і влити у збиті вершки. Добре збити, щоб все разом добре об'єдналося і утворився крем .Попередньо приготувати кондитерський мішок з насадкою «зірочка» і зразу відсадити на карамель у тартах. Працювати швидко, бо крем скоро стабілізується.

                                               

                                                  Вимоги до якості

 

Шоколадний крем світлого кольору. Консистенція пухка, стабільна. Добре відчувається смак шоколаду.

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Палюх Оксана
Додано
9 лютого
Переглядів
30
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку