Сировина | Брутто | Нетто |
Томати свіжі | 147 | 125 |
Яйця | 30 | |
Цибуля зелена або ріпчаста | 38 | 30 |
Майонез чи сметана | 15 | |
Соус Південний | 3 | |
Перець чорний мелений | 1 | |
Зелень | 5 | |
Вихід | 200 |
Технологічна карта
Томати, фаршировані яйцем і цибулею
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Томати свіжі |
147 |
125 |
Яйця |
|
30 |
Цибуля зелена або ріпчаста |
38 |
30 |
Майонез чи сметана |
|
15 |
Соус Південний |
|
3 |
Перець чорний мелений |
|
1 |
Зелень |
|
5 |
Вихід |
|
200 |
Технологія приготування
Підготовлені для фарширування томати посипають сіллю і перцем, наповнюють начинкою і поливають соусом майонез або сметаною з соусом Південний, притрушують зеленню.
Приготування начинки: зварені круто яйця січуть, додають подрібнену м'якоть томатів і нашатковану зелену або ріпчасту цибулю, перемішують.
Вимоги до якості
Томати фаршировані наповнені начинкою, запах приємний, смак у міру солоний, властивий продуктам, з яких приготовлено страву.
Правила відпуску
Перед подаванням поливають соусом майонез або сметаною з соусом Південний, притрушують зеленню.