Технологічна карта Томати, фаршировані яйцем і цибулею

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Томати свіжі

147

125

Яйця

30

Цибуля зелена або ріпчаста

38

30

Майонез чи сметана

15

Соус Південний

3

Перець чорний мелений

1

Зелень

5

Вихід

200

Перегляд файлу

Технологічна карта

Томати, фаршировані яйцем і цибулею

 

Сировина

Брутто

Нетто

Томати свіжі

147

125

Яйця

 

30

Цибуля зелена або ріпчаста

38

30

Майонез чи сметана

 

15

Соус Південний

 

3

Перець чорний мелений

 

1

Зелень

 

5

Вихід

 

200

 

 

Технологія приготування

 Підготовлені для фарширування томати посипають сіллю і перцем, наповнюють начинкою і поливають соусом майонез або сметаною з соусом Південний, притрушують зеленню. 
Приготування начинки: зварені круто яйця січуть, додають подрібнену м'якоть томатів і нашатковану зелену або ріпчасту цибулю, перемішують. 
 

Вимоги до якості

Томати фаршировані наповнені начинкою, запах приємний, смак у міру солоний, властивий продуктам, з яких приготовлено страву. 
 

Правила відпуску

Перед подаванням поливають соусом майонез або сметаною з соусом Південний, притрушують зеленню.

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
541
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку