Технологічна картка Горілка сангарі

Про матеріал
Горілка 35 мл Мед 15 мл Пиво 100 мл Горіх мускатний 0,1г Вихід 150мл Технологія приготування У шейкері з льодом змішують горілку з медом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками ль
Перегляд файлу

Горілка  сангарі

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують горілку з медом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим пивом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка

Горілка  сангарі

 

Горілка                                                                       35 мл

Мед                                                                              15 мл

Пиво                                                                           100 мл

Горіх мускатний                                                     0,1г

 

Вихід                                                                         150мл

 

 

Технологія приготування

         У шейкері з льодом змішують горілку з медом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол із 3-5 кубиками льоду, розводять напій охолодженим пивом.

 

Правила відпуску

  Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня
Переглядів
68
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку