Технологічна картка Кагор сангарі

Про матеріал
Кагор сангарі Вино «Кагор» 35 мл Лікер лимонний 15 мл Пиво 100 мл Горіх мускатний 0,1г Вихід 150мл Технологія приготування Готують у шейкері без льоду, де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол, розводять гарячим пивом і перемішують
Перегляд файлу

 

 

 

Кагор  сангарі

Технологія приготування

         Готують у шейкері без льоду,де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол, розводять гарячим пивом і перемішують напій ложкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка

Кагор сангарі

 

Вино «Кагор»                                                          35 мл

Лікер лимонний                                                    15 мл

Пиво                                                                           100 мл

Горіх мускатний                                                     0,1г

 

Вихід                                                                         150мл

 

 

Технологія приготування

         Готують у шейкері без льоду, де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол, розводять гарячим пивом і перемішують напій ложкою.

 

 

Правила відпуску

  Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.

 

 

 

 

docx
Додано
27 липня
Переглядів
67
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку