Технологічна картка Перцеве сангарі

Про матеріал
Перцеве сангарі Перцівка 35 мл Сироп цукровий 15 мл Пиво 100 мл Горіх мускатний 0,1г Вихід 150мл Технологія приготування Готують у шейкері без льоду, де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають
Перегляд файлу

Перцеве  сангарі

Технологія приготування

         Готують у шейкері без льоду,де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол, розводять гарячим пивом і перемішують напій ложкою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Технологічна картка

Перцеве  сангарі

 

Перцівка                                                                    35 мл

Сироп цукровий                                                    15 мл

Пиво                                                                           100 мл

Горіх мускатний                                                     0,1г

 

Вихід                                                                         150мл

 

 

Технологія приготування

         Готують у шейкері без льоду, де змішують перцівку з цукровим сиропом. Вміст шейкера переливають у склянку хайбол, розводять гарячим пивом і перемішують напій ложкою.

 

 

Правила відпуску

  Посипають дрібно потертим мускатним горіхом.

 

 

docx
Додано
27 липня
Переглядів
56
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку