Тексти для списування 2 клас

Про матеріал
У даному документі містяться тексти для списування у другому класі, Самі тексти набрані великим шрифтом та у яскраво, цікаво оформленні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕКСТИ ДЛЯ СПИСУВАННЯ 2 клас

Номер слайду 2

1 семестр Джерельце Джерельце під вербою виблискує водою. Прийду до нього й до ладу порозчищаю, обкладу. Все дно камінням обмощу, в пісок ні краплі не пущу. І задзвенить, і заспіва вода джерельна, мов жива.

Номер слайду 3

Як хліб росте Навколо села поля ще голі. А одне поле зеленою фарбою залите. Це хліб росте. Зелені паростки кущиками стирчать. Коли ж він встиг вирости? Це озимий хлібозимина. Його під зиму сіяли минулої осені. Ось і дочекався хліб! Тягнеться до сонця, зеленіє!

Номер слайду 4

Кролики У Дем`янка є дев`ять кроликів. Живуть вони у дерев`яних клітках. Кролі дають людям м'ясо і м`яке тепле хутро. Дем`янко зі своєю матір`ю дбайливо доглядають тварин. Їм допомагає маленька Мар`янка. Діти годують кроликів овочами і різним бур`яном.

Номер слайду 5

Користь від лісу Ліс уміє вітер і воду скоряти. Налетить вітер на узлісся, та не може пробитися в ліс крізь гілля дерев.Проміння сонця не доходить до землі через густе віття.Вода від талого снігу не висихає. Вона повільно іде до коріння дерев і кущів. Затишно пташкам у лісі.Чути їхнє веселе щебетання.

Номер слайду 6

Зробіть годівниці Взимку бувають сильні морози. Для багатьох звірів і птахів зима- ворог. Дуже глибоко під снігом схована їжа. Птахи і звірі линуть до людських осель у пошуках їжі. Допоможіть братам нашим меншим!

Номер слайду 7

2 семестр Хомка Купила бабуся внукам маленького хом’яка. Біленький, тепленький, з червоними очима. І такий уже спритний! Діти назвали його Хомкою. Гриз Хомка сушений хліб,свіжу моркву,цукровий бурячок.

Номер слайду 8

ВЕСНА Ясне сонце щедро сипле на землю своє проміння. Швидко тане сніг. З горбків збігають дзвінкі струмочки. Уже набубнявіли на деревах бруньки. На лісових галявинах з”явилися ніжні проліски. Йосип та Яринка виглядають з теплих країв птахів.

Номер слайду 9

Ластівки Пригріває весняне сонечко. В рівчаках біжать струмки. Вже останній сніг розтав. Метушаться за вікном клопітливі ластівки. Скоро буде тут гніздо. Потім виведуться пташенята. Батьки носитимуть дітям комах. Підростуть в маляток крила, мати їх навчить літати.

Номер слайду 10

Подорожник Подорожник зустрічається на узбіччі доріг, на луках, поблизу помешкання, на узліссі. Заготовляють подорожник під час цвітіння. При цьому намагаються не пошкодити коріння. Сушать листя подорожника на горищах чи під іншим накриттям. Подорожник вживають для лікування різних хвороб.

Номер слайду 11

Українське село Мальовниче українське село. Спить земля під крилами вітрів. За селом блукає синій туман. Сумно плаче стара верба над тихим ставом. А сонний очерет заспокоює її. На небі засяяв повний місяць. Висипали поряд цяточки зірок. Милий куточок рідного краю.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Петренко Наталія Володимирівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
16 квітня 2020
Переглядів
65529
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку