naurok.com.ua
1. Які є способи приготування тіста
а) опарнийб) безопарний
в) простийг) складний
2. При якому способі всі рецептурні компоненти тіста вносяться за один прийом?
а) при опарномуб) при безопарному
в) при триваломуг) при простому
3. Які з приведених виробів не відносяться до хлібобулочних?
а) хлібб) пончики
в) еклериг) рогалики
4. Який вид розпушувачів використовують в хлібопекарському виробництві?
а) содаб) хімічні розпушувачі
в) дріжджіг) крохмаль
5. Які рецептурні компоненти вносяться під час замішування опари?
а) борошноб) сіль
в) водаг) дріжджі
д) цукор
1
naurok.com.ua
1. а б (5 балів) 2. б (5 балів) 3. в (5 балів) 4. в (5 балів)
5. а в г (5 балів)
2