ТЕСТ Хлібопекарське виробництво

Про матеріал
Тест до теми Хлібопекарське виробництво для перевірки засвоєння знань студентами нетехнологічних спеціальностей
Перегляд файлу

naurok.com.ua

image

image

1.          Які є способи приготування тіста

imageimageа) опарнийб) безопарний

в) простийг) складний

2.          При якому способі всі рецептурні компоненти тіста вносяться за один прийом?

imageimageа) при опарномуб) при безопарному

в) при триваломуг) при простому

3.          Які з приведених виробів не відносяться до хлібобулочних?

imageimageа) хлібб) пончики

в) еклериг) рогалики

4.          Який вид розпушувачів використовують в хлібопекарському виробництві?

imageimageа) содаб) хімічні розпушувачі

в) дріжджіг) крохмаль

5.          Які рецептурні компоненти вносяться під час замішування опари?

imageimageа) борошноб) сіль

в) водаг) дріжджі

д) цукор

image

1

naurok.com.ua

image

Ключ до тесту

1. а б (5 балів)                               2. б (5 балів)                                3. в (5 балів)                                4. в (5 балів)

5. а в г (5 балів)

image

2

pdf
Додано
25 жовтня 2021
Переглядів
325
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку