Тест "Контрольний тест за рік з хореографії 5 клас"

Про матеріал
Перевірка знань за учбовий навчальний рік, для вчителів хореографії. Контрольний тест з хореографії 5 клас.
Перегляд файлу

Контрольний тест за рік з хореографії 5 кл.

1.    Хореографія – це…?

A.                                                                                                                                                                                                          мистецтво постановки танцю як послідовності кроків, рухів, фігур для створення найкращого сценічного ефекту.

B.                                                                                                                                                                                                          змагання за певними правилами, зазвичай це специфічний вид фізичної або інтелектуальної активності, яку здійснюють з метою змагання, а також поліпшення здоров'я, отримання морального і матеріального задоволення, прагнення до саморозвитку, удосконалення і слави, покращення навичок.

2.    Вправи біля станка. Демі- пліє і гранд пліє , в яких позиціях виконували в 5-му класі?  A. 1, 2, 5 позиціях. B. 1, 4, 6 позиціях.

C. 2, 3, 5 позиціях.

3.    imageПозиції рук в класичному танці. Обери правильну відповідь A.

B.  

4.    Що означає положення голови «ан фас»?

A.                                                                                                                                                                                                          Прямо

B.                                                                                                                                                                                                          Боком

C.                                                                                                                                                                                                          Напівоберт

5.    DEMI PLIE [деми пліє] – це…?

A.                                                                                                                                                                                                          підготовчий рух, що виконується перед початком вправи.

B.                                                                                                                                                                                                          неповне, маленьке «присідання», напівприсідання, при якому п'яти не відриваються від підлоги. 

C.                                                                                                                                                                                                          глибоке присідання з максимальним згином колінного суглоба, при цьому п'яти злегка відриваються від підлоги.

6.    Підготовчий рух, що виконується перед початком вправи. Виберіть правильну ознаку цього пояснення.

A.                                                                                                                                                                                                          PREPARATION

B.                                                                                                                                                                                                          DEMI PLIE

C.                                                                                                                                                                                                          PLIE

7.    Танець «Полька». Оберіть правильний малюнок.

 

A.                                                                                                                                                                                                          В.

image

 

image                                 С.

 

 

 

 

8.    Оберіть який це стиль танцю?

 

A.  imageБАЛЕТ

B.   ТАНГО

C.  ДИСКО

 

 

9.    Rond dejamb parterre - (ронд де жамб пар тер)- це…?

A.                                                                                                                                                                                                          отработанные техники танцевальных па, предназначенные для развития силы, гибкости, похудения и снятия стресса.

B.                                                                                                                                                                                                          коловий рух, який описує працююча нога по підлозі назовні (en dehors) і всередину (en dedans).

C.                                                                                                                                                                                                          напівприсідання, при якому п'яти залишаються притиснутими до підлоги.

10.                       П’ята позиція ніг в класичному танці. Обери правильну відповідь.

image

                         А                          B                           C                              D

 

 

   

 

Ключ до тесту:

1-А, 2-А, 3-В, 4-А, 5-В, 6-А, 7-В, 8-С, 9-В, 10-С.

 

 

 

pdf
Додано
9 червня 2023
Переглядів
247
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку