TEST 4. ‘NATIONAL CUISINE’
-
Translate into English.
-
Національна кухня –
-
Головний прийом їжі –
-
Сніданок, обід і вечеря –
-
Різдвяний пудинг –
-
Перше блюдо –
-
Фірмова страва –
-
Смажити і варити –
-
Запікати і випікати –
-
Готувати на парі –
-
Categorize the products.
Buns, salmon, pork, peaches, prawns, sausages, chicken, peas, pumpkin, milk, beans, steak, apricots, yoghurt, bread, tarts, sardines
Meat
|
Fish/ Seafood
|
Vegetables
|
Fruit
|
Dairy products
|
Bakery
|
…
|
…
|
…
|
…
|
…
|
Buns,
…
|
-
Complete the sentences by changing the verbs in the brackets to make the 2nd Conditionals.
-
If I _______ (be) in London, I ________ (can) help myself with fish and chips.
-
If I ________ (have) some cheese, I ________ (cook) pizza.
-
If you ________ (ask) me what dessert I’d like to have, I __________ (mention) an apple pie first.
-
Create your own menu.
SRARTERS
SOUPS
FISH
|
MAIN COURSES
DESERTS
|