Test 'National Cuisine' Form 10 SB O.Karpyuk Standard level

Про матеріал
Матеріал для тематичного контролю знань з англійської мови здобувачів освіти 10 класу (рівень стандарту).
Перегляд файлу

TEST 4. ‘NATIONAL CUISINE’

  1. Translate into English.

  1. Національна кухня –
  2. Головний прийом їжі –
  3. Сніданок, обід і вечеря –
  4. Різдвяний пудинг –
  5. Перше блюдо –
  6. Фірмова страва –
  7. Смажити і варити –
  8. Запікати і випікати –
  9. Готувати на парі –

  1. Categorize the products.

Buns, salmon, pork, peaches, prawns, sausages, chicken, peas, pumpkin, milk, beans, steak, apricots, yoghurt, bread, tarts, sardines

Meat

Fish/ Seafood

Vegetables

Fruit

Dairy products

Bakery

 

Buns,

 

  1.               Complete the sentences by changing the verbs in the brackets to make the 2nd Conditionals.
  1.               If I _______ (be) in London, I ________ (can) help myself with fish and chips.
  2.               If I ________ (have) some cheese, I ________ (cook) pizza.
  3.               If you ________ (ask) me what dessert I’d like to have, I __________ (mention) an apple pie first.
  4. Create your own menu.

SRARTERS

 

 

 

 

SOUPS

 

 

 

FISH

 

 

 

MAIN COURSES

 

 

 

 

 

 

DESERTS

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Бєлова Світлана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
До підручника
Англійська мова (9-й рік навчання, рівень стандарту) 10 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
30 жовтня 2020
Переглядів
4922
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку