За змістом параграфа 29 підручника П.П.Попель, Л.С.Кроикля "Хімія 10" рівень стандарту.
Послідовність сполучення амінокислотних залишків у молекулі білка зумовлює
Скручування у формі спіралі певних ділянок білка зумовлює
Утворення дисульфідних та сольових містків між ділянками полімерного ланцюга зумовлює
Структура, яку мають лише деякі білки.
Які білки мають чотири рівня структурної організації?
Втрата біологічної активності білків внаслідок руйнування вторинної і третинної структур.
Руйнування первинної структури білка, розщеплення його на амінокислоти.
Процес, що відбувається з білками під дією мікроорганізмів, внаслідок якого утворюються амоніак, сірководень, фенол та інші речовини.
Які сполуки утворюються внаслідок гідролізу білків?
За яких умов відбувається гідроліз білків?
Для аналітичного виявлення білків використовують
Яка ознака біуретової реакції?
Для здійснення біуретової реакції використовують
Поява червоно-фіолетового забарвлення білка в результаті дії купрум (ІІ) гідроксиду свідчить про наявність у структурі білка
Яка ознака ксанто-протеїнової реакції?
Для здійснення ксанто-протеїнової реакції використовують
Оберіть правильні твердження.
До складу білків входять :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома