БПтаСС Тема 6. Виробничий план

Додано: 17 жовтня 2022
Предмет: Економіка, 3 клас
Тест виконано: 20 разів
10 запитань
Запитання 1

 Основне завдання розділу «Виробничий-план» полягає в обґрунтуванні можливості підприємства щодо організації виробництва запланованих до реалізації обсягів продукції (створення послуг), відповідної кількості та якості (згідно виробничої програми), у відповідний час, а також щодо залучення для цього необхідного ресурсного забезпечення.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

 Додатковими аспектами, які доцільно висвітлити у цьому розділі бізнес- плану, є питання, пов’язані з необхідністю виробничої кооперації, контролю за виробничим процесом, системи забезпечення охорони навколишнього середовища, потребою підприємницького проекту у довгострокових активах, складанні прогнозу витрат.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

 Однією з найважливіших складових цього розділу бізнес-плану є опис особливостей технологічного процесу виробництва продукції (надання послуг).

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

 Виробничий план формується на основі плану збуту продукції (складеного у “Маркетинг-плані”) та запроектованих виробничих потужностей підприємства.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

 Технологічний процес (виробничий процес) в загальному являє собою цілеспрямоване перетворення вихідної сировини та матеріалів у готову продукцію із заданими властивостями, придатну до індивідуального чи виробничого споживання

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

 Слід зазначити, що в робочому варіанті бізнес-плану рекомендовано розраховувати ......варіанти прогнозу виробництва продукції:

варіанти відповідей

три

два

чотири

Запитання 7

 Розрахунок потреби у довгострокових активах проводять з врахуванням ефективності їх використання, а також можливих джерел придбання та фінансування.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Загальна потреба у основних засобах підприємства (ПОФ) може бути визначена факторно-аналітичним методом шляхом множення планового обсягу доходу (ТПЛ) на фактичну фондомісткість доходу (ФМ) з врахуванням відсотку використаного резерву потужності.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Потреба в прирості основних засобів визначається як сума між загальною потребою у основних засобах підприємства та такими показниками як: наявність основних засобів на початок планового періоду, очікуване вибуття основних засобів у зв’язку із їх фізичним та моральним зносом.

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Загальна сума потреби підприємницького-проекту в оборотних активах розраховується шляхом сумування потреби в кожному з окремо взятих елементів оборотних активів

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест