Фруктово-ягідні вироби належать до виробів ...
Назвіть фрктово-ягідні вироби ...
Перша група помологічних сортів какао-бобів - це ...
Мармелад залежно від виду використаної сировини і спообу приготування поділяють на
Пастильні вироби залежно від способу формуваня поділяють на ...
Основною сировиною для виготовлення повидла є ...
Апельсинові та лимонні скибочки це мармелад ...
З врахуванням способу формування і складу фруктово-ягідний мармелад розрізняють ...
З врахуванням способу формування і складу фруктово-ягідний мармелад розрізняють ...
Желейний мармелад за способом формування розрізняють ...
Агар-агар отримують з ...
Назвіть відмітні особливості цукерок ...
Назвіть характерні особливості карамелі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома