Цукристі кондитерські вироби

Додано: 19 вересня 2020
Предмет: Економіка, 11 клас
Тест виконано: 194 рази
13 запитань
Запитання 1

Фруктово-ягідні вироби належать до виробів ...

варіанти відповідей

цукристих

борошняних

крохмалепродуктів

борошнно-цукристих

Запитання 2

Назвіть фрктово-ягідні вироби ...

варіанти відповідей

печиво, варення, повидло, джем

варення, повидло, джем, пастильні вироби, мармелад

пастильні вироби, мармелад, пряники

рулети, кекси, пастильні вироби

Запитання 3

Перша група помологічних сортів какао-бобів - це ...

варіанти відповідей

Форастеро

Тринідат

Кріолло

Байя

Запитання 4

Мармелад залежно від виду використаної сировини і спообу приготування поділяють на

варіанти відповідей

желейний, цукристий

борошняний, фруктово-ягідний

цукристий, борошняний

фруктово-ягідний, желейний, желейно-фруктовий, жувальний

Запитання 5

Пастильні вироби залежно від способу формуваня поділяють на ...

варіанти відповідей

різані, відсадні

желейі, різані

відсадні, фруктово-ягідні

желейні, фруктово-ягідні

Запитання 6

Основною сировиною для виготовлення повидла є ...

варіанти відповідей

овочі

фруктово-ягідне пюре

цукор

агар-агар

Запитання 7

Апельсинові та лимонні скибочки це мармелад ...

варіанти відповідей

жувальний

желейно-фруктовий

желейний

фруктово-ягідний

Запитання 8

З врахуванням способу формування і складу фруктово-ягідний мармелад розрізняють ...

варіанти відповідей

різаний, цукристий

желейний, формовий

формовий, цукристий

формовий, різаний, шаровий, пат

Запитання 9

З врахуванням способу формування і складу фруктово-ягідний мармелад розрізняють ...

варіанти відповідей

різаний, цукристий

желейний, формовий

формовий, цукристий

формовий, різаний, шаровий, пат

Запитання 10

Желейний мармелад за способом формування розрізняють ...

варіанти відповідей

формовий, фігурний, різаний

цукровий, фігурний

борошняний, різаний

пат, формовий

Запитання 11

Агар-агар отримують з ...

варіанти відповідей

фруктів

морських водоростей

овочів

ягід

Запитання 12

Назвіть відмітні особливості цукерок ...

варіанти відповідей

низька еергетична цінність, м'яка консистенція, корпуса

висока еергетична цінність, тверда консистенція, начинка

висока еергетична цінність, м'яка консистенція, корпуса

низька еергетична цінність, тверда консистенція, начинка

Запитання 13

Назвіть характерні особливості карамелі

варіанти відповідей

висока еергетична цінність, тверда консистенція, начинка

низька еергетична цінність,м'яка консистенція, корпус

висока еергетична цінність, м'яка консистенція, корпус

низька еергетична цінність, тверда консистенція, начинка

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест