Дріжджове тісто

Додано: 22 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 102 рази
5 запитань
Запитання 1

Від яких факторів залежить кількість та час обминання тіста?

варіанти відповідей

чим сильніше борошно, тим більше його обминають;

чим менший час бродіння, тим більше обминок;

  чим більший вихід борошна, тим більша кількість обминання;

чим слабше борошно, тим більше його обминають

Запитання 2

Чим зумовлюється черствіння борошняних кондитерських виробів?

варіанти відповідей

ретроградація амілози;

зміна білкових речовин;

волога мякуша мігрує в скоринку.

Запитання 3

 З якою метою роблять обминання дріжджового тіста?

варіанти відповідей

 для кращого змазування тіста жиром;   

для покращення структури тіста;

для збагачення тіста киснем.

Запитання 4

Яка оптимальна температура для приготування дріжджового тіста?

варіанти відповідей

 26-32 ºС; 

 32-36 ºС;

35-40 ºС.

Запитання 5

Для чого необхідно просіювати борошно?

варіанти відповідей

для видалення сторонніх залишків;

для більшого дозрівання борошна;

для збагачення борошна повітрям.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест