Навчальна практика

Додано: 23 травня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 10 разів
10 запитань
Запитання 1

Хлібопекарські підприємства розрізняють

варіанти відповідей

за потужністю

за класифікацією

за рівнем механізації

за виробничим напрямком

за апаратурно-технологічними схемами

Запитання 2

Компанування виробничих відділень має забезпечити

варіанти відповідей

потоковість технологічного процесу

вихід з приміщення

подачу сировини на кожен процес

зручний зв'язок

Запитання 3

Технологічна схема виробництва хлібобулочних виробів складається з таких етапів

варіанти відповідей

розробка тіста

зберігання і підготовка сировини до виробництва

приготування тіста

пакування сировини

випікання тістових заготовок

охолодження і зберігання хліба

Запитання 4

Склад борошно на хлібозаводах має бути розрахований на

варіанти відповідей

5 діб

6 діб

7 діб

8 діб

Запитання 5

Транспортування борошна на складі та на виробництві може здійс­нюватись

варіанти відповідей

хімічним способом

механічним способом

фізичним способом

пневматичним високого тиску

Запитання 6

Партія борошна - це 

варіанти відповідей

власне технологічні процеси одержання, обробки й переробки, складання чи будівництва, а також, опис цих процесів у вигляді інструкцій щодо їх виконання, технологічних правил, вимог

внутрішній документ суб'єкта господарювання, що належить до категорії виробничих інструкцій, у якому визначено технологічні методи, технічні засоби, норми 

сукупнicть дiй на сировину (промiжний або кiнцевий продукт), якi вiдбуваються на пев­ному мicцi i за певний час та приводять до передбачуваної змiни її характеристик

певна кількість борошна одного виду і сорту, виробленого з однієї помольної суміші зерна

Запитання 7

Метою просіювання борошна є

варіанти відповідей

виділення випадкових домішок

вивантаження сировини

сор­тування

Запитання 8

Метою змішування різних партій борошна є

варіанти відповідей

охолодження

вловлювання металомагнітних домішок

покращання якості однієї партії за рахунок іншої

Запитання 9

Дріжджі зберігають у холодильних камерах або шафах при температурі 

варіанти відповідей

-2-0 °С

0-4 °С

-4-2 °С

1-6 °С

Запитання 10

Запас солі на підприємстві передбачено на

варіанти відповідей

5 діб

12 діб

15 діб

10 діб

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест