3
З яких послідовних операцій складається технологічний процес обробки овочів?
Яка риба належить до безлускатої?
З якого злаку одержують перлову крупу?
Які страви відносяться до запечених
Які вироби готують з натуральної січеної маси?
Соус приготований на рослинній олії
яка риба відноситься до сімейства лососевих
Як назва відповідає нпзві борщу?
Який напівфабрикат панірують?
Яке обладнання відносять до теплового?
Стародавнє холодне супове блюдо на квасі зі шпинатом і щавлем
Що таке «фюме»?
Чим відрізняється юшка від рибного супу?
Як по іншому називається в’ялений виноград?
Що означає процес фламбірування?
Темно-червоні соуси поєднують за кольором і смаком з:
Ракоподібні - це:
Специфічний запах і гострий смак цибулевих зумовлений високим вмістом:
Який посуд рекомендується використовувати для варіння каш?
Скільки води береться для варіння 1 кг. макаронів в не зливному способі?
Яку рибу використовують для приготування банкетних страв з вареної риби:
З переліченого набору продуктів підберіть ті, які необхідні для приготування страви «Деруни зі сметаною»
Знайдіть з перелічених інструментів ті, які не використовують при обробці риби рибочистка, сокира, ножі кухарської трійки, ніж жолобковий, шкребок, сікач для відбивання
Які прянощі додають до страви „М'ясо смажене, шпиговане часником і цибулею" перед маринуванням?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома