Гігієнічні вимоги до ЗРГ

Додано: 18 листопада 2020
Предмет: Екологія, 11 клас
Тест виконано: 29 разів
12 запитань
Запитання 1

Чим визначається розмiр земельної дiлянки під будiвництво пiдприємства громадського харчування


варіанти відповідей

Виробничою потужнiстю

Кiлькiстю посадочних мiсць

Типом пiдприємства

Рельєфом дiлянки

Запитання 2

В яких приміщеннях громадського харчування не дозволяється прокладання каналізаційної мережі в стінах, під стелею i підлогою


варіанти відповідей

У виробничих приміщеннях, що потребують особливого санітарного режиму, вентиляційних камерах, приміщеннях для приймання їжі

В приміщеннях для приймання їжі

 В складських приміщеннях

У коридорах, на кухні

Запитання 3

Яким числом посадочних місць обмежується розміщення підприємств громадського харчування в житлових будинках


варіанти відповідей

100

50

30

Запитання 4

Якi групи примiщень передбачаються у пiдприємствах громадського харчування?


варіанти відповідей

Для вiдвiдувачiв

Виробничi

Складські

Адмiнiстративнi i побутовi

Для відпочинку

Запитання 5

На якiй вiдстанi вiд пiдприємств торгiвлi мають розмiщатись смiттєзбiрники


варіанти відповідей

Не менше 20 м

Не менше 25 м

Не менше 30 м

Не менше 50 м

Запитання 6

У ЗРГ необхідно передбачити виключення зустрічних потоків:

варіанти відповідей

харчових і нехарчових вантажів

сировини, напівфабрикатів і готової продукції

систої і використаної тари і посуду

руху відвідувачів і персоналу

руху офіціантів і працівників кухні

Запитання 7

Для погодження СЕС на відкриття підприємства потрібно:

варіанти відповідей

завезти продукти харчування

укласти договір на вивезення сміття

організувати медогляд персоналу

здійснити маркування інвентарю та посуду

Запитання 8

До виробничих приміщень відносять

варіанти відповідей

заготівельний цех

роздавальня

буфет

бар

Запитання 9

До технічних приміщень не відноситься

варіанти відповідей

теплопункт

котельня

туалет

душова

Запитання 10

до торгових приміщень не відносяться

варіанти відповідей

вестибюль

торговий зал

буфет

душові

Запитання 11

У виробничих приміщеннях оптимальний температурний режим

варіанти відповідей

18-20С

15-16С

16-18С

20-22С

Запитання 12

Найбільш небезпечним з точки зору забруднення ЗРГ є

варіанти відповідей

мясний цех

рибний цех

овочевий цех

доготівельний цех

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест