Чим визначається розмiр земельної дiлянки під будiвництво пiдприємства громадського харчування
В яких приміщеннях громадського харчування не дозволяється прокладання каналізаційної мережі в стінах, під стелею i підлогою
Яким числом посадочних місць обмежується розміщення підприємств громадського харчування в житлових будинках
Якi групи примiщень передбачаються у пiдприємствах громадського харчування?
На якiй вiдстанi вiд пiдприємств торгiвлi мають розмiщатись смiттєзбiрники
У ЗРГ необхідно передбачити виключення зустрічних потоків:
Для погодження СЕС на відкриття підприємства потрібно:
До виробничих приміщень відносять
До технічних приміщень не відноситься
до торгових приміщень не відносяться
У виробничих приміщеннях оптимальний температурний режим
Найбільш небезпечним з точки зору забруднення ЗРГ є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома