ІУ Урок 2 Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули, одержання, властивості

Додано: 15 березня 2023
Предмет: Хімія, 10 клас
Тест виконано: 37 разів
21 запитання
Запитання 1

3.1.о

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

3.1. б

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

3.1. г

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

3.1. м

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

3.1. у

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

3.1. н

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

3.1. р

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

3.1. к

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

3.1. ц

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

3.2

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 11

3.3

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 12

3.4

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 13

3.5. Сума коефіцієнтів

варіанти відповідей

14

17

20

19

Запитання 14

5.3

варіанти відповідей

якісна реакція на глюкозу

якісна реакція на крохмаль

якісна реакція на целюлозу

якісна реакція на сахарозу

Запитання 15

5.2

варіанти відповідей

Сік нестиглого яблука містить крохмаль

сік стиглого яблука містить глюкозу

під час дозрівання відбувається гідроліз крохмалю

Запитання 16

7.1

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 17

7.2

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 18

7.3

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 19

7.4

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 20

7.5

варіанти відповідей

а

б

в

г

Запитання 21

8

варіанти відповідей

104 кг

88,4 кг

135,2 кг

46 кг

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест