КНД-3.2.6 Приготування посипок

Додано: 13 червня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Посипки широко використовують для :

варіанти відповідей

А) заповнення порожнин у напівфабрикатах;

Б) оздоблення;

В) прошаровування;

Запитання 2

Крихти бісквітних, пісочних напівфабрикатів:

варіанти відповідей

А) перемелюють на м’ясорубці;

Б) просівають через сито;

В) перетирають руками.

Запитання 3

При якій температурі підсушують бісквітні крихти?

варіанти відповідей

А) 100 градусів;

Б) 220°С – 230 °С;

В) 180 градусів.

Запитання 4

Які барвники з’єднують для одержання фісташкового кольору?

варіанти відповідей

А) зелений і синій;

Б) жовтий і синій;

В) червоний і синій.

Запитання 5

Цукрову пудру використовують для: 

варіанти відповідей

А) заповнення порожнин;

Б) покращення смаку;

В) прикрашання виробів.

Запитання 6

Який арахіс використовують для посипок?

варіанти відповідей

А) підсушений;

Б) сирий;

В) підсушений і сирий.

Запитання 7

Крихти повітряного напівфабрикату використовують:

варіанти відповідей

А) для оздоблення шарових тістечок та тортів;

Б) для оздоблення білкових бокових сторін тістечок та тортів;

В) для оздоблення пісочних тістечок та тортів.

Запитання 8

Грецький горіх використовують для оздоблення тортів:

варіанти відповідей

А) подрібнений;

Б) у вигляді половинок і чверток;

В) цілими.

Запитання 9

 Бісквітні крихти протирають через сито з вічками:

варіанти відповідей

А) 2 – 3мм;

Б) 1 мм;

В) 3 – 4мм. 

Запитання 10

При якій температурі зберігають напівфабрикати для посипок?

варіанти відповідей

 А) не вище +8°С, а для деяких видів не повина перевищувати +6°С

Б) 8 – 10°С;

 В) 0 – 5°С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест