Які органічні сполуки найчастіше зустрічаєте на кухні?
Яка органічна сполука утворюється під час процесу фотосинтезу?
Який газ утворюється під час процесу фотосинтезу?
Добре відома вам органічна сполука ,яка широко використовується при консервуванні, як консервант:
Внаслідок спиртового бродіння глюкози утворюється органічна речовина ,яка широко використовується в медицині:
Глюкоза - це:
Продуктом гідролізу крохмалю є:
У природних умовах глюкоза синтезується в....
Продуктами гідролізу жирів є:
Ацетати - це:
Жири - це:
До складу молекул жирів входять кислоти:
Хімічна назва рідкого мила:
Якісна реакція на глюкозу як багатоатомний спирт - це взаємодія з:
Якісна реакція на крохмаль- це взаємодія з:
Застосування целюлози:
Руйнування білка за підвищення температури - це ....
Амінокислоти містять дві функціональні групи, а саме....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома