Стандартизація – це … .
Метою стандартизації в Україні є … .
Які види стандартизації розрізняють залежно від масштабів діяльності?
Яка стандартизація здійснюється на рівні однієї держави?
Яку стандартизацію здійснюють органи, компетентні у певній галузі економіки країни?
На застосуванні яких принципів базується державна політика у сфері стандартизації?
Які існують принципи стандартизації?
Об’єктами стандартизації є … .
Що встановлює Закон України «Про стандартизацію» від 05.06.2014року № 1315-VII?
Яке із запропонованих пояснень відповідає поняттю «нормативний документ»?
Що із запропонованого відповідає визначенню «стандарт»?
Як називається нормативний документ, що встановлює технічні вимоги, яким мають відповідати продукція, процес чи послуга, та визначає процедури, за допомогою яких можна встановити, чи дотримані такі вимоги?
Які бувають нормативні документи залежно від об’єкта стандартизації, положень, що їх містить документ, і процедур надання йому чинності?
Які категорії нормативних документів діють в Україні?
Назвати види стандартів національної системи стандартизації України.
Які вимоги містять національні стандарти України?
Як позначається категорія міждержавного стандарту?
Що означає поняття «основоположний стандарт»?
До якого виду стандартів належить стандарт ГСТУ 46.004-99 Борошно пшеничне. Технічні умови?
Стандарти на продукцію встановлюють … .
До якої групи видів стандартів належить стандарт ДСТУ 3924:2014 Шоколад. Загальні технічні умови?
Суб’єктами стандартизації в Україні є … .
Який орган здійснює координацію всіх робіт із національної стандартизації в Україні?
Як називається стандартизація, участь у якій відкрита для відповідних органів усіх держав?
Яке з наведених визначень поняття «якість» є правильним?
Яка мета управління якістю продукції?
Яке визначення поняття «управління якістю» є правильним?
Що таке продукція?
Які загальні принципи управління якістю може застосовувати керівництво, щоб поліпшувати показники діяльності організації?
Як називається принцип теорії управління якістю продукції та послуг, коли підприємство виконує всі потреби та вимоги замовників та прагне до перевищення їхніх очікувань?
На яких етапах життєвого циклу відбувається управління якістю продукції?
Яка послідовність стадій життєвого циклу будь-якої продукції?
Як забезпечується якість на етапі проектування та розроблення продукції?
Яка основна мета виконання завдань управління якістю на етапі маркетингу?
Які чинники впливають на якість продукції?
Властивість продукції – це … .
Як називається сукупність характеристик продукції, що стосуються її здатності задовольняти встановлені й передбачувані потреби?
Як називається кількісна характеристика однієї чи кількох властивостей продукції, що характеризують її якість?
Що таке «показник якості продукції»?
Що означає поняття «дефект»?
Як називається відносна характеристика якості продукції, яка ґрунтується на порівнянні значень оцінюваних показників якості продукції з базовими значеннями відповідних показників?
Сукупність організаційної структури, методик, процесів і ресурсів, необхідних для здійснення управління якістю – це… .
Що включає якість як об’єкт управління?
Яке поняття характеризує, що харчовий продукт не спричинить шкоди споживачеві, якщо його приготовлено та/або спожито в їжу відповідно до його використання за призначенням?
Назвіть законодавчий акт України, який регулює відносини між органами виконавчої влади, операторами ринку харчових продуктів та споживачами харчових продуктів і визначає порядок забезпечення безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, що виробляються, перебувають в обігу, ввозяться на митну територію України та/або вивозяться з неї.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома