Цілеспрямована діяльність людей, результатом якої є створення благ – це:
Ресурси виробництва підприємств ресторанного господарства в Україні – це:
Прибуток, що залишається у підприємстві ресторанного господарства після сплати податків, відрахувань і обов'язкових платежів, називається:
Основними показниками, що характеризують обсяг випущеної та реалізованої продукції, є:
Менеджмент – особливий вид управлінської діяльності, який передбачає:
Функція менеджменту в підприємницькій діяльності, що викликає бажання працювати так, щоб сприяти досягненню цілей:
Виробнича функція підприємств в Україні виконує завдання:
Найдорожчий інструмент маркетингу для підприємства ресторанного господарства, загальним завданням якого є створення репутації підприємства ресторанного господарства:
У підприємствах ресторанного господарства використовується для обслуговування офіційних банкетів, які даються з приводу національних свят, різноманітних конференцій, виставок:
Він охоплює результати економічної діяльності всіх господарських одиниць: домогосподарств, підприємств, організацій і закладів (приватних і державних), іноземців як сфери матеріального, так і нематерільного виробництва – це:
Висока питома вага в структурі економіки України припадає на сферу послуг, у якій зайнято понад 50 % сукупної робочої сили належать:
Вищий ступінь розвитку суспільного територіального поділу праці між країнами, що передбачає стійку концентрацію виробництва певної продукції в окремих країнах – це:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома