Контрольно - перевірочний урок ТПБ

Додано: 4 листопада 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 38 разів
12 запитань
Запитання 1

Які сорти борошна є?

варіанти відповідей

Крупчатка,вищий гатунок,борошно 1 гатунку,борошно 2 гатунку, обдирне борошно

Вищий гатунок,борошно 1 гатунку

Вищий гатунок,борошно 1 гатунку,борошно 2 гатунку

Борошно 1 гатунку,борошно 2 гатунку, обдирне борошно

Запитання 2

З якого борошна випікають диєтичні сорта печева?

варіанти відповідей

Крупчатка,вищий гатунок,1 гатунок.2 гатунок,

Обдирне борошно

Вищий гатунок,1 гатунок.2 гатунок

Вищий гатунок,1 гатунок.2 гатунок ,обдирне

Запитання 3

Яке борошно використовують для випікання хліба?

варіанти відповідей

борошно 2 гатунка

борошно 1 гатунка

вищий гатунок,борошно 2 гатунка

з усіх сортів борошна

Запитання 4

Вологість борошна становить

варіанти відповідей

14,5

14

15,5

15

Запитання 5

Крохмаль це-?

варіанти відповідей

порошкоподібний продукт білого коліру,без запаху

порошкоподібний продукт білого коліру,без запаху з кристалічним блиском

порошкоподібний продукт білого коліру,без запаху та смаку з кристалічним блиском

Запитання 6

З чого виготовляють патоку?

варіанти відповідей

з крохмалю

з агара

з желатину

з пектину

Запитання 7

Яйця якої категорії мають вагу не меньше 54 г.?

варіанти відповідей

дієтичні

І категорія

ІІ категорія

столові

Запитання 8

Яке співвідношення яйця до сухого яєчного порошку та води?

варіанти відповідей

1 яйце= 10 г порошка+30 г води

1 яйце= 30 г порошка+10 г води

1 яйце= 20 г порошка+20 г води

1 яйце= 10 г порошка+20 г води

Запитання 9

До якої температури доводять пастерізоване молоко?

варіанти відповідей

60-90 градусів

50-90 градусів

98 градусів

110 градусів

Запитання 10

Вершки з якою жирністю використовують для кондитерської справи?

варіанти відповідей

30,35%

25,35%

всі вершки

від 10 до 35%

Запитання 11

При біологічному способі розпушування використовують

варіанти відповідей

амоній

дріжджі

збивання

соду

Запитання 12

Драглеподібна речовина пектин виготовляється з

варіанти відповідей

з водорослів

з сполучної тканини

з плодів та ягід

всі варіанти вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест