Крохмаль і целюлоза належать до ...
"Полісахариди — полімери" - . Так чи ні7
"Крохмаль — поживна речовина рослин, яку вони накопичують і зберігають про запас. Він є одним із продуктів фотосинтезу.
Найбільш багаті на крохмаль зерна злаків: рису — до 86 %, пшениці — до 75 %, кукурудзи — до 72 %, а також бульби картоплі — до 24 %". Погоджуєтеся з цим твердженням?
Крохмаль вступає у взаємодію з...
Укажіть продукти повного окиснення целюлози
Молекули крохмалю мають структуру:
Молекули целюлози здатні утворювати волокна, бо мають структуру:
Найповніше і правильно охарактеризовані фізичні властивості крохмалю у випадку:
Які з перерахованих властивостей найповніше вказують на відмінність у будові целюлози та крохмалю:
Укажіть природну сировину для одержання целюлози:
Оберіть процес, який є якісною реакцією на крохмаль:
Будову молекули целюлози виражають формулою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома