Крохмаль – це:
До основних компонентів крохмалю належать:
Найважливіша технологічна властивість крохмалю – здатність до … .
На відміну від пшеничного крохмалю кукурудзяний має … .
В Україні найчастіше використовують такі види крохмалю:
Продукти переробки крохмалю – це:
Саго – це крупа, яку виробляють з крохмалю … .
Патока – це:
Оптимальні умови зберігання крохмалю за відносної вологості повітря до … .
Цукор – це харчовий продукт, що складається … .
Цукор виробляють таких видів:
Асортимент цукру-піску такий:
Якість цукру-піску оцінюють за такими органолептичними показниками:
Цукор-пісок зберігають за відносної вологості повітря … . 1) ; 2) ; 3) ; 4)
До натуральних належать такі цукрозамінники:
Мед – це продукт переробки медоносними бджолами … .
За ботанічним походженням розрізняють такий натуральний бджолиний мед:
За способами отримання мед класифікують так:
При оцінюванні якості меду враховують такі показники:
До відмітних ознак падевого меду належать:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома