http://svkostyuchik.blogspot.com/
Вкажіть вид білка, який забарвлює м'ясо в червоний колір
Вкажіть середній вміст в туші м'язової тканини
Вкажіть вік яловичини молодняка
Яку свинину відносять до І категорії?
Вкажіть вид клейма, яке ставиться на свинину ІV категорії
До якої з перерахованих категорій відносять м'ясо поросят?
Вкажіть середній час дозрівання м'яса після забою
Вкажіть температуру остиглого м'яса
Яку температуру має заморожене м'ясо?
Вкажіть спосіб розмороження м'яса
Вкажіть частини яловичої туші, які використовують для смаження
З якою метою шпигують м'ясо?
Для приготування котлетної маси використовують хліб...
Вкажіть норму хліба на 1 кг м'якоті м'яса для приготування котлетної маси
Вкажіть розміри котлет
Яка форма напівфабриката шніцеля?
Який з перерахованих напівфабрикатів панірують у борошні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома