При нагріванні продуктів до температури більш як +40оС білки
При варінні або випіканні продуктів вода переходить у
Під час бурхливого кипіння бульйону жир
При якому способі теплової обробки продукти набувають особливого смаку, аромату, соковитості, а також розм’якшуються
Для збереження пігменту бетаїну під час теплової обробки додають
. При якій температурі руйнуються ферменти
Для смаження основним способом жир нагрівають до температури
Температура фритюру для смаження повинна становити
Щоб запобігти втратам вологи під час смаження, і щоб м’ясні вироби мали апетитну рум’яну кірочку, їх
Щоб запобігти ущільненню білків при тепловій обробці м'який сир необхідно
Під час нагрівання крохмалю в рідині відбувається
Під час нагрівання у кислому середовищі з цукрами відбувається
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома