Відходи після потрошіння риби сортують на:
В технологічній схемі обробки м’яса відсутній етап
Для зниження втрат соку і зменшення мікрофлори розроблена риба піддається:
Процес зачищання м’яса від плівок і відділення сухожилля називається
Які рибні харчові відходи використовують для приготування бульйонів?
Для обсмалювання тушки птиці натирають
Що таке «фіксація» риби?
Асортимент напівфабрикатів із птиці не включає:
Яка з операцій відсутня при обробці живої риби?
Робоче місце для приготування рибних напівфабрикатів укомплектовують розробними дошками з маркуванням
Розморожування птиці відбувається протягом:
Видалення клейма з туш мяса проводять після
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома