Які порціЙні н/ф нарізають із вирізки
52. Частини м’яса, в яких вміст сполучної тканини невеликий
використовують для
З якого виду м’яса нарізаютьростбіф:
Міжнародна назва смаження м’яса при якому воно повністю просмажується з середини - це
Для полегшення обробки риби осетрових порід використовують
Яку кількість м’якоті потрібно залишити на шкірі при розробці риби для фарширування?
Який вік має телятина
Короп фарширований (смажений) наповнюють
Для смаженя риби основним способом використовують
Яку начинку готують для кручеників волинських
Яку паніровку використовують для смаження риби у фритюрі
Дайте назву процесу обробки страви з м’яса, риби відкритим полум’ям
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома