Машини та механізми для обробки м'яса та риби.

Додано: 25 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 120 разів
22 запитання
Запитання 1

1. Призначення шнека:

   

   

   


варіанти відповідей

а) для подачі продукту до ріжучим органам;

б) для обробки продукту;

в) для подрібнення продукту;

Запитання 2

2. Канавки в робочій камері служать для:

   

   

   


варіанти відповідей

а) подрібнюють продукт;

б) прокручують продукт;

в) сприяють просуванню продукту;

Запитання 3

3. Канавки (борозенки) знаходяться в:

   

    

   


варіанти відповідей

а) мясорихлітеле;

б) рибоочістітеле;

в) м'ясорубці;

Запитання 4

4. Гвинтові лінія шнека виконана з убутним кроком (для):

   

   

   


варіанти відповідей

а) просування продукту до ріжучим органам;

б) посилення проштовхування продукту;

в) подрібнення продукту;

Запитання 5

5. Послідовність складання ріжучих частин м'ясорубки:

   

   

   


варіанти відповідей

а) завзяте кільце, двосторонній ніж, підрізні грати, затискна гайка;

б) односторонній ніж, завзяте кільце, підрізні грати, затискна гайка, решітка з дрібними   отворами;

в) підрізної ніж, двосторонній ніж, решітка з великими отворами, завзяте кільце, затискна гайка;

Запитання 6

6. На що одягаються ріжучі органи м'ясорубки (на):

   

   

   


варіанти відповідей

а) шнек;

б) палець шнека;

в) хвостовик шнека;

Запитання 7

7. За рахунок чого фіксується положення решіток в МІМ-82:

   

   

   


варіанти відповідей

а) стержня;

б) шпонки;

в) паза;

Запитання 8

8. Чому палець шнека має 4-х гранную форму?

   

   

   


варіанти відповідей

а) для щільного прилягання;

б) для фіксації ножів;

в) для фіксації решіток;

Запитання 9

9. Вперте кільце в МІМ - 82 служить для:

   

   

   


варіанти відповідей

а) для фіксації ножів;

б) для щільного прилягання ріжучих частин;

в) для часткового подрібнення м'яса;

Запитання 10

10. З метою техніки безпеки є:

   

   

  


варіанти відповідей

а) обручку;

б) запобіжне кільце;

  в) завзяте кільце

Запитання 11

11. Призначення фрез:

   

   

   


варіанти відповідей

а) для нанесення насічок на м'ясі;

б) для нарізування м'яса на порційний шматок;

в) для обробки м'яса

Запитання 12

12. Призначення гребінок:

   

   

   


варіанти відповідей

а) для намотування м'яса;

б) для запобігання намотування м'яса;

в) для розрізання;

Запитання 13

13. На вал МРМ - 15 одягаються:

   

  

   


варіанти відповідей

а) ножі;

  б) фрези;

в) гребінки;

Запитання 14

14. За допомогою чого перемішується фарш в МС8-150?

   

   

   

   


варіанти відповідей

а) робочим валом;

б) лопатями;

в) штовхачем;

г) дерев'яним товкачем;

Запитання 15

15. Як довго перемішується фарш в МС8-150?

   

   

   


варіанти відповідей

а) 1 година 30 хвилин;

б) 30 хвилин;

в) до однорідної консистенції;

Запитання 16

16. Призначення кожуха в РВ-1М:

   

   

   


варіанти відповідей

а) захищає руки від травми;

б) захищає скребок;

в) покращує очищення риби;

Запитання 17

17. Як проводиться вивантаження фаршу з фаршемешалки:

   

   

   


варіанти відповідей

а) після зупинки двигуна;

б) при роботі двигуна;

в) перед роботою двигуна;

Запитання 18

18. Як виробляють санітарну обробку скребка?

   

   

   


варіанти відповідей

а) при включеному двигуні опускають в Н2О;

б) при вимкненому двигуні опускають в Н2О;

в) під час очищення риби;

Запитання 19

19. За допомогою чого регулюється маса напівфабрикату в МФК-2240?

   

   

   


варіанти відповідей

а) крана;

б) рукоятки;

в) гвинта;

Запитання 20

20. Де відбувається формування напівфабрикату в МФК-2240?

   

  

   


варіанти відповідей

а) бункері;

  б) осередку;

в) поршні;

Запитання 21

21. Призначення поршня в Машини для формування котлет:

   

   

   


варіанти відповідей

а) формує напівфабрикат;

б) виштовхує напівфабрикат;

в) зіштовхує напівфабрикат;

Запитання 22

22. У Машини для формування котлет напівфабрикат панірує:

 

   

   


варіанти відповідей

   а) з 1-й боку;

б) з обох сторін;

в) перемішування з котлетної масою;

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест