Механічна кулінарна обробка птиці та виготовлення н/ф

Додано: 23 травня 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 349 разів
7 запитань
Запитання 1

При якій температурі розморожують птицю?

варіанти відповідей

+10 градусів

+ 8 градусів

0+5 градусів

при кімнатній температурі

Запитання 2

Чим натирають птицю перед обсмалюванням?

варіанти відповідей

жиром

борошном

крохмальом

манною крупою

Запитання 3

Що видаляють у птиці через горловий отвір?

варіанти відповідей

шлунок,воло

воло,стравохід

стравохід,серце

воло,легені

Запитання 4

Скільки існує способів заправки птиці?

варіанти відповідей

7

8

5

4

Запитання 5

Для відварювання птицю підготовляють так

варіанти відповідей

розрубують на п.ш

заправляють

розрубують навпіл

Запитання 6

для смаження птицю підготовляють так

варіанти відповідей

заправляють і розрубують на п.ш

заправляють і використовують філе

заправляють

розрубують на п.ш

Запитання 7

Для тушкування тушкування птицю підготовляють так

варіанти відповідей

розрубують на п.ш

заправляють

розрубують навпіл

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест