Навчальна практика 3

Додано: 2 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 60 разів
10 запитань
Запитання 1

Оброб­лення тіста включає такі технологічні операції

варіанти відповідей

поділ тіста на шматки

попереднє вистоювання

подача тіста

округлення

формування тістових загото­вок

остаточне вистоювання

Запитання 2

При розрахунку маси тістової заготовки враховується

варіанти відповідей

середня маса тістової заготовки

задана маса хліба

затрати на бродіння

затрати на упікання

затрати на усихання

Запитання 3

При виробництві булочних і здобних виробів після округлення тістові заготовки подаються на

варіанти відповідей

остаточне вистоювання

попереднє вистоювання

випікання

формування

Запитання 4

Попереднє вистоювання триває

варіанти відповідей

10 - 15 хв

15 - 20 хв

3 - 12 хв

Запитання 5

Остаточного вистоювання відбувається при температурі

варіанти відповідей

35 - 40 °С

20 - 25 °С

45 - 55 °С

Запитання 6

При недостатньому вистоюванні вироби мають

варіанти відповідей

розпливчасту форму

бокові тріщини і підриви

нееластичну м’якушку

гладку поверхню

верхня скоринка дуже випукла

Запитання 7

При легкому натискуванні пальцями на поверхню тістової заготовки при нормальному остаточному вистоюванні сліди

варіанти відповідей

швидко вирівнюються

не зникають

вирівнюються повільно

Запитання 8

Температура центральної частини м’якушки випеченого гарячого хліба складає

варіанти відповідей

60-70°С

110-120°С

95-97°С

Запитання 9

За конструктивними особливостями розрізняють печі

варіанти відповідей

тупикові

кільцеві

наскрізні

Запитання 10

Тривалість зберігання готових виробів на хлібопекарських підприємствах відраховується з моменту

варіанти відповідей

посадки тістових заготовок на остаточне вистоювання

виходу хліба з печі до моменту його відвантаження одержувачу

початку формування та враховуючи вистоювання та випікання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест