Навчальна практика Кондитерське виробництво

Додано: 8 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 20 разів
5 запитань
Запитання 1

Кондитерські виробі поділяють на

варіанти відповідей

борошняні види

цукрові види

шоколадні види

мармеладні види

карамельні види

Запитання 2

В складі готової продукції передбачені холодильні камери

варіанти відповідей

на 2-х добовий виробіток продукції

на 4-х добовий виробіток продукції

на 5-х добовий виробіток продукції

на 3-х добовий виробіток продукції

Запитання 3

Сировина для кондитерських виробів перед подачею на виробництво підлягає попередній обробці

варіанти відповідей

хімічній

тепловій

сухій

мокрій

механічній

Запитання 4

Розрізняють види карамелі

варіанти відповідей

загорнута

з начинкою

без начинки

цукеркова

молочна

Запитання 5

Залежно від обробки карамельної маси карамель розрізняють

варіанти відповідей

з помадною оболонкою

нетянутою оболонкою

з збивною оболонкою

з тягнутою оболонкою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест