Навчальна практика Макаронне виробництво

Додано: 6 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 45 разів
10 запитань
Запитання 1

Асортимент макаронних виробів класифікують за такими ознаками

варіанти відповідей

за сортом

за розмірами

за формою

за способом приготування

за калорійністю

Запитання 2

Яйця в холодильних камерах зберігаються при температурі

варіанти відповідей

-4-2 0С

-4-0 0С

2-4 0С

1-2 0С

4-6 0С

Запитання 3

На першому етапі замішування макаронне тісто представляє собою

варіанти відповідей

в`язку масу

кригкувату, комкувату масу

сметаноподібну масу

густу масу

Запитання 4

Тривалість замісу макаронного тіста складає

варіанти відповідей

10-15 хвилин

40-50 хвилин

20-30 хвилин

Запитання 5

В залежності від вологості тіста розрізняють

варіанти відповідей

твердий заміс

середній заміс

жорсткий заміс

м'який заміс

Запитання 6

Холодний заміс тіста це

варіанти відповідей

5 °С

30 °С

20 °С

10 °С

15 °С

Запитання 7

Розробка сирих макаронних виробів складається з

варіанти відповідей

з обдувки повітря температурою 45 °С

з обдувки повітря температурою 10 °С

з обдувки повітря температурою 25 °С

Запитання 8

Готові висушені вироби з сушарки поступають на

варіанти відповідей

охолодження і стабілізацією

пакування

сортування і пакування

Запитання 9

Вологість макаронних виробів складає

варіанти відповідей

не більше 23%

не більше 13%

не більше 9%

Запитання 10

Відхилення по масі упаковки 1 кг складає

варіанти відповідей

± 1%

± 3%

± 0,5%

± 2%

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест