Навчальна практика Кондитерське виробництво 2

Додано: 8 червня 2020
Предмет: Технології
Тест виконано: 50 разів
5 запитань
Запитання 1

Принципова технологічна схема приготування карамелі складається з операцій

варіанти відповідей

Приготування карамельного сиропу

приготування карамельної маси

проціджування карамельної маси

обробка карамельної маси

формування карамелі

охолодження карамелі

загортання або обробка поверхні, фасування і зберігання

Запитання 2

Патока в процесі виробництва карамелі відіграє роль

варіанти відповідей

розріджувача

загущувача

антикристалізатора

барвника

Запитання 3

Карамельний сироп уварюють до карамельної маси з вміст сухих речовин

варіанти відповідей

96-99%

76-89%

66-79%

56-69%

Запитання 4

Для одержання прозорої карамелі карамельну масу

варіанти відповідей

витягують

підфарбовують

підкислюють

проминають

Запитання 5

Для одержання непрозорої карамелі карамельну масу

варіанти відповідей

витягують

підфарбовують

підкислюють

проминають

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест