Оздоблення кондитерських виробів

Додано: 25 квітня 2023
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 40 разів
5 запитань
Запитання 1

Для чого оздоблюють кондитерські вироби?  

варіанти відповідей

для надання привабливості, смаку

для підвищення собівартості

для збільшення ваги

Запитання 2

Що таке мастика?

варіанти відповідей

це харчовий пластилин

це різнокольорова маса, якою прикривають різні недоліки при випіканні напівфабрикатів

це напівфабрикат, що має вигляд білої пластичної маси, з якої виліплюють чи формують різноманітні оздоблення (квіти, фігурки тощо).

усі відповіді правильні

Запитання 3

Які види цукрової мастики ви знаєте?

варіанти відповідей

цукрова сирцева

з жувального зефіру маршмеллоу

молочна

крохмально-заварна

усі відповіді правильні

Запитання 4

До якої температури можна підігрівати желатин?

варіанти відповідей

600 С

200 С

500 С

Запитання 5

У якому цеху готують мастику та оздоблення з неї?

варіанти відповідей

в експедиції

у кондитерському цеху на окремо виділеній ділянці

там, де вільне місце

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест