Яка риба належить до породи осетрових?
Під яким кутом нарізають пласти риби для смаження?
Для чого відбивають напівфабрикати?
Яку рибу використовують для приготування котлетної маси?
При якій температурі в приміщенні розбирають м`ясо?
Який процес називається технологічним?
У який спосіб краще заправити птицю для варіння?
Яку з вказаних круп не промивають?
За якими показниками калібрують овочі?
Які форми нарізування овочів називаються простими?
При паніруванні тюфтельок використовують паніровку:
До комбінованих способів теплової кулінарної обробки відносять
На 1 кг макаронних виробів при варінні зливним способом беруть води:
Мета панірування напівфабрикатів полягає:
У воді розморожують рибу:
Для юшки картопляної з крупою картоплю нарізують:
За характером покриву шкіри рибу поділяють на:
Макаронні вироби перед варінням:
Рисову кашу готують:
Скільки потрібно варити рідкі яйця?
Чи можна солити жовток при смаженні яєць
При варінні картоплі очищену картоплю заливають
При приготуванні картопляного картоплю протирають
Яка температура фритюру при смаженні картоплі?
Скільки води беруть для варки 1 кг вареників
Яке тісто використовують для приготування галушок?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома