Плодово - ягідні кондитерські вироби.

Додано: 3 листопада 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 152 рази
11 запитань
Запитання 1

Що відносять до плодово- ягідних виробів?

варіанти відповідей

компоти,варення,джеми,конфитюри

соки,варення ,джем,повидло

варення,джем,повидло,конфитюр,цукати.мармелад

Запитання 2

Що таке варення?

варіанти відповідей

уварені ягоди та плоди в цукровому сиропі,які не зберегли свою форму

уварені ягоди та плоди в цукровому сиропі,які зберегли свою форму

уварені ягоди та плоди в цукровому сиропі,які зберегли свою форму,рідка частина має желеподібний стан

Желеподібна маса в якій рівномірно розподілені шматочки ягід та плодів

Запитання 3

З чого готують варення?

варіанти відповідей

плоди,ягоди

плоди,ягоди,горіхи

плоди ,ягоди ,горіхи,пелюстки троянд

плоди ,ягоди ,горіхи,пелюстки троянд,цитрусові

Запитання 4

Для варення використовують тільки

варіанти відповідей

дрібні ягоди,цілі плоди

дрібні ягоди з кісточками,нарізаці плоди,нарізані цитрусові

Ягоди та плоди цілі з кісточками

Запитання 5

Які ягоди краще використовувати виготовлення джемів ?

варіанти відповідей

справжні

несправжні

ягоди в яких багато пектина

всі ягоди

Запитання 6

Що є необхідним компонентом при приготуванні конфітюру?

варіанти відповідей

агар

пектин

желатин

патока

Запитання 7

Повидло це?

варіанти відповідей

Плодово- ягідне пюре +цукор

Плодово- ягідне пюре +цукровий сироп

Плодово- ягідне пюре +цукровий сироп+ патока

Плодово- ягідне пюре +цукор+агар

Запитання 8

Яку сировину використовують для виготовлення цукатів?

варіанти відповідей

цитрусові,білий прошарок кавуна ,дині

полуниця та суниця

яблука та груші

цитрусові

Запитання 9

Яким шляхом готують цукати?

варіанти відповідей

проварюють в цукровому сиропі та підсушують на повітрі

проварюють в цукровому сиропі з + патоки і підсушують на повітрі

припускають в цукровому сиропі та підсушують на повітрі

припускають у цукровому сиропі

Запитання 10

З чого готують мармелад?

варіанти відповідей

1 спосіб- тільки з фруктово-ягідної пюре

2 спосіб- тільки з цукрового сиропу та агару

готують двома способами

Запитання 11

Скільки часу та в яких умовах зберігають плодово ягідні вироби?

варіанти відповідей

17 градусів ,вологість 75% ,протягом місяця

17 градусів ,вологість 55% ,протягом місяця

17 градусів ,вологість 55% ,протягом двох місяців

17 градусів ,вологість 75% ,протягом двох місяців

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест