Підсумкова контрольна робота

Додано: 4 листопада 2020
Предмет: Технології, 11 клас
Тест виконано: 33 рази
19 запитань
Запитання 1

Що виготовляють заготівельні підприємства?

варіанти відповідей

тільки н/ф

н/ф та готову продукцію

продукцію з н/ф

різноманітні страви

Запитання 2

До якої групи підприємств харчування належить вагон- ресторан?

варіанти відповідей

заготівельні

доготівельні

універсальні

спеціалізовані

Запитання 3

Які підприємства здійснюють виробництво та реалізацію продукції з певного виду страв?

варіанти відповідей

кафе- молочні,кафе - кондитерські,кафе національних страв

ресторани,кафе

шашаличні,піццерія,варенична

вагон- ресторан,їдальні - доготівельні

Запитання 4

До яких груп підприємств належать шашличні,піццерії,чебуречні?

варіанти відповідей

спеціалізованих

вузькоспеціалізованих

універсальних

доготівельних

Запитання 5

До яких груп підприємств належать табори,санаторії?

варіанти відповідей

пересувні

стаціонарні

сезоні

вузькоспеціалізовані

Запитання 6

В яких підприємствах подають змішані напої та закуски?

варіанти відповідей

ресторани

бари

закусочні

кафе

Запитання 7

Які підприємства мають категорію люкс,вищу та І?

варіанти відповідей

ресторани,бари

кафе, бари

ресторани ,кафе

кафе,закусочні

Запитання 8

На якому підприємстві обслуговування здійснюється тільки офіціантами або метрдотелем?

варіанти відповідей

ресторани

бари

кафе

закусочні

Запитання 9

На якому підприємстві готують страви від шеф-кухаря?

варіанти відповідей

бари

ресторани

кафе

закусочні

Запитання 10

На якому підприємстві готують тільки бощі,бульйони,супи, вареники,салати?

варіанти відповідей

кафе

бістро

їдальні

магазини кулінарії

Запитання 11

На якому підприємстві готують тільки комплексні страви?

варіанти відповідей

кафе

їдальні

бістро

ресторани

Запитання 12

На якій ділянки кондитерського цеху встановлють взбивалні машини та універсальні приводи .

варіанти відповідей

ділянка по приготуванню бісквітного тіста

ділянка по приготуванню кремів

ділянка по приготуванню пісочного тіста

ділянка по приготуванню листкового тіста

Запитання 13

Яке устаткування встановлюють в кондитерському цехі?

варіанти відповідей

немеханічне,механічне,теплове,холодильне

немеханічне,механічне,теплове,холодильне,допоміжне

немеханічне,механічне,теплове

механічне,теплове,холодильне,допоміжне

Запитання 14

На якому з двох етапів перевіряють кількістний склад товару?

варіанти відповідей

на первому етапі

на другому етап

немає різниці

Запитання 15

Не пізніше якого терміну перевіряють масу нетто товара?

варіанти відповідей

5 днів

10 днів

одразу

не пізніше 24 днів

Запитання 16

Не пізніше якого часу перевіряють швидкопсувні товари?

варіанти відповідей

24 доби

24 години

5 діб

5 годин

Запитання 17

За якими показниками перевіряють якість товару?

варіанти відповідей

за органоліптичними

за органоліптичними,за стандартами та ТУ

за стандартами та ТУ

Запитання 18

За яким браком забороняється приймати прордукти харчування?

варіанти відповідей

бомбаж,відсутність клейма,ознаки гниття, продукти без без документа про якість

бомбаж,відсутність клейма.

відсутність клейма,ознаки гниття

продукти без без документа про якість

Запитання 19

Товарні запаси на підприємстві

варіанти відповідей

нешвидкопсувні 8 -10 діб,швидкопсувні 2-5 днів,хліб та молоко на 1 добу

нешвидкопсувні 8 -10 діб,швидкопсувні на 1 добу,хліб та молоко на 2-5 днів

нешвидкопсувні 2-5 днів діб,швидкопсувні 8-10 днів,хліб та молоко на 1 добу

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест