Що виготовляють заготівельні підприємства?
До якої групи підприємств харчування належить вагон- ресторан?
Які підприємства здійснюють виробництво та реалізацію продукції з певного виду страв?
До яких груп підприємств належать шашличні,піццерії,чебуречні?
До яких груп підприємств належать табори,санаторії?
В яких підприємствах подають змішані напої та закуски?
Які підприємства мають категорію люкс,вищу та І?
На якому підприємстві обслуговування здійснюється тільки офіціантами або метрдотелем?
На якому підприємстві готують страви від шеф-кухаря?
На якому підприємстві готують тільки бощі,бульйони,супи, вареники,салати?
На якому підприємстві готують тільки комплексні страви?
На якій ділянки кондитерського цеху встановлють взбивалні машини та універсальні приводи .
Яке устаткування встановлюють в кондитерському цехі?
На якому з двох етапів перевіряють кількістний склад товару?
Не пізніше якого терміну перевіряють масу нетто товара?
Не пізніше якого часу перевіряють швидкопсувні товари?
За якими показниками перевіряють якість товару?
За яким браком забороняється приймати прордукти харчування?
Товарні запаси на підприємстві
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома