До бульбоплодів відносяться:
Найціннішою тканиною м`яса є:
Форма котлет з рибної котлетної маси:
До мікроелементів відносяться:
Технологічний процес обробки овочів складається з :
Проста форма нарізання картоплі:
Способи обробки лускатої риби:
Напівфабрикати з м’ясної котлетної маси:
Кулінарна обробка сільськогосподарської птиці складається:
Способи варіння:
Способи смаження:
За способом приготування розрізняють перші страви:
Молочні супи готують з :
Гарніри з овочів можуть бути:
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють:
Борошно перед використанням просіюють для:
Тісто для вареників після замішування залишають:
Картопля якого розміру буде очищатись швидше:
Що являється робочою камерою м’ясорубки?
Робочим органом тістомісильної машини є:
Чому кожна конфорка електричної плити має індивідуальний пакетний перемикач?
Для чого служать гребінки у розпушувальному механізмі?
При вмиканні електичного обладнання руки повинні бути:
Заземлення - це:
До роботи дупускаються кухарі, які:
Призначення теплової обробки продуктів харчування:
Робочим місцем називається:
Гарячий цех призначений для приготування:
До заготівельних цехів на підприємствах, які працюють на сировині належать:
Для чого наносять маркування на кухонний посуд та інвентар?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома