Який розпушувач використовують для приготування дріжджового тіста?
в яких випадках готують дріжджове тісто опарним способом?
якої температури повинна бути рідина для замісу тіста
Борошно для дріжджового тіста використовують із клейковиною:
Приготування дріжджового безопарного тіста здійснюють:
За зовнішніми ознаками закінчення процесу бродіння тіста визначають:
На кількість обминок дріжджового тіста впливають такі фактори:
Оптимальна температура для розвитку дріжджів в тісті становить:
Дрібні вироби із дріжджового тіста випікають при температурі:
Великі вироби із дріжджового тіста випікають при температурі:
Дріжджі припиняють свою активність при температурі:
Для приготування пиріжків смажених готують дріжджове тісто наступним способом:
Небажано смажити вироби з тіста у фритюрі на самій рослинній олії, оскільки вона:
На колір кірочки випечених виробів впливають такі фактори:
Здоба являє собою:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома