Солодкі страви та напої

Додано: 17 січня
Предмет: Технології, 11 клас
10 запитань
Запитання 1

Температура подачі гарячих солодких страв...

варіанти відповідей

450

550

650

Запитання 2

Яка кількість крохмалю береться для приготування 1 кг густого киселю?

варіанти відповідей

20-30г

100-120г

60-80г

Запитання 3

У чому полягає особливість приготування кави глясе

варіанти відповідей

При відпуску кладуть збиті вершки

При подачі в склянку кладуть пінку, зняту з молока

Охолоджують і в келих кладуть кульки морозива

Запитання 4

До жельованих солодких страв належать

варіанти відповідей

Компоти, киселі, самбуки, желе

Киселі, муси, желе, свіжі фрукти

Креми, желе, муси, самбуки, киселі

Запитання 5

Температура подачі морозива

варіанти відповідей

4-60

10-140

8-100

0-20

Запитання 6

Як поділяють киселі по консистенції

варіанти відповідей

Густі, напівгусті, рідкі

Рідкі, густі, напіврідкі

Густі, середньої густини, напіврідкі

Запитання 7

Для приготування желе желатин замочують у ...

варіанти відповідей

У чотирьох частинах холодної води

У восьми частинах холодної води

У чотирьох частинах теплої води

Запитання 8

Технологічний процес приготування компотів складається з наступних операцій

варіанти відповідей

Підготовка фруктів, ягід, їх варіння в сиропі, проціджування

Сортування, промивання фруктів і ягід, їх варіння, притирання і з'єднання з сиропом

Підготовка фруктів і ягід, варіння сиропу, з'єднання

Запитання 9

Норма заварки на 1 порцію чаю (200гр)

варіанти відповідей

50

60

40

Запитання 10

Норма закладання на 1 порцію кави на 100 мл води

варіанти відповідей

4-5г

5-6г

7-8г

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест