Продукція ресторанного господарства – це ... .
Роздрібний товарооборот закладу ресторанного
господарства – це ... .
Оптовий продаж продукції власного виробництва
закладу ресторанного господарства – це ... .
Виробнича програма закладу ресторанного госпо-
дарства – це ... .
Якісним показником, що характеризує виробничо-
торговельну діяльність закладу ресторанного господарства, є
Фактори, що визначають обсяг, структуру това-
рообороту та випуску продукції закладу ресторанного
господарства, – це ... .
Обсяг роздрібного товарообороту закладу ресто-
ранного господарства залежить від ... .
Чинниками зниження обсягу товарообороту закла-
ду ресторанного господарства можуть бути ... .
Які із зазначених показників обсягу продукції є
натуральними?
Які із зазначених показників обсягу продукції
визначають у гривнях?
Як поділяють продукцію за стадіями технологіч-
ного процесу?
Яке визначення поняття «оборот з купованих
товарів закладів ресторанного господарства»?
Готові вироби і напівфабрикати, що виготовлені
на кухні або в підсобних виробничих цехах закладу ресто-
ранного господарства шляхом теплової або холодної обробки
сировини й продуктів, незалежно від того, як реалізується ця
продукція, – це ... .
Які товари не можна зарахувати до купованих то-
варів закладу ресторанного господарства?
Як по закладу ресторанного господарства розраху-
вати загальний оборот із реалізації продукції власного ви-
робництва?
Заготівельний оборот – це … .
Які показники заготівельного обороту?
Як впливає уповільнення оборотності на ефектив-
ність заготівель?
Як впливає прискорення оборотності на ефек-
тивність заготівель?
Як впливає якість заготовленої продукції на ре-
зультат діяльності заготівельної організації?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома