Проект " Майстер Шеф"

Додано: 20 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання
Тест виконано: 82 рази
11 запитань
Запитання 1

З перелічених  продуктів   харчування  обери, які  рослинного походження:

варіанти відповідей

Рис                                                                            

Молоко   

Риба 

   сир

 халва

    огірки

Запитання 2

З перелічених  продуктів   харчування  обери, які належать до макаронних виробів

варіанти відповідей

Сметана                                                                                      

Лапша  

крабові палички

  вершки

Хліб   

 спагеті

Креветки  

гриби

Запитання 3

Чи слід правильно зберігати продукти

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Для зберігання різних продуктів вибирають різні упаковки

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Для вживання продукту не слід дотримуватись терміну придатності

варіанти відповідей

Так

ні

Запитання 6

Сирі та варені продукти слід зберігати окремо

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Овочі слід зберігати так, щоб на них потрапляло сонячне світло

варіанти відповідей

Так

ні

Запитання 8

Кожний продукт харчування  має своє місце в холодильнику для зберігання

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Первинна обробка для  різних продуктів здійснюється по різному

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Неправильна теплова обробка не псує харчові властивості продуктів харчування

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Не дотримання санітарно- гігієнічних вимог  не може  спричинити харчового отруєння  

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест