.Одна з основних особливостей ботулінічної палички:
Фактором передачі ботулізму можуть бути:
.Одна з основних особливостей ботулінічної палички:
Які продукти і чому можуть бути фактором передачі ботулізму?
Варення, соління, мариновані продукти ніколи не бувають фактором передачі ботулізму, тому що:
Основна особливість профілактики ботулізму:
Найбільш характерно для мікотоксикозів:
Для микотоксикозов найбільш характерні:
Клінічні форми ерготизму:
Фузаріоз - це:
Фузаріоз - це:
Один з видів фузаріотоксикоз:
Одне з основних властивостей афлотоксинів:
.Одне з основних властивостей афлотоксинів:
Одна з груп клінічної класифікації отруйних грибів:
Одна з груп клінічної класифікації отруйних грибів:
Одна з груп клінічної класифікації отруйних грибів:
Токсичні речовини блідої поганки:
Отруйні речовини строчків:
Відмінна особливість клініки отруєння мухоморами:
Відмінна особливість клініки отруєння мухоморами:
Деякі види риб (маринка, іглобрюх, великоголов) є отруйними для людини, тому що вони:
Причиною придбання отруйних властивостей сирої квасолею є:
Токсична речовина пророслої (позеленівшої) картоплі:
Найбільш імовірною причиною розвитку Уровської хвороби (хвороби Кашина - Бека) є вміст у навколишньому середовищі, в тому числі у продуктах харчування:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома