Який формат поєднує в собі ресторан, фаст-фуд і «шведський стіл»?
[ 2 ] При якому форматі декілька підприємств, об'єднані одним загальним залом?
[ 3 ] Які торговельні приміщення відносять до основних ?
[ 4 ] Який діаметр має закусочна тарілка?
[ 5 ] Який діаметр має пиріжкова тарілка?
[ 6] Який діаметр має мілка столова тарілка?
[ 7] Який об’єм має горілчана чарка ?
[ 8] До групи основних приборів належить:
[ 9] Яке з тверджень не вірне? «Офіціант користується ручником, щоб…»
[ 10] Як правильно переносити тацю?
[1] Задачі курсу «Технологія виробництва кулінарної продукції»
[2] Визначте назву теплової обробки продуктів в жаровій шафі з метою доведення до кулінарної готовності й утворення добре підсмаженої кірочки
[3] Як називається короткочасне варіння або обшпарювання продуктів окропом або парою?
[4] В якій послідовності обробляють картоплю при механічній обробці?
[5] Скільки часу можна зберігати обчищену картоплю у воді?
При якій температурі починається зсідання яєчного білка?
[7] Визначити в якій послідовності утворюються продукти карамелізації?
[8] Якому процесу відповідає реакція: С6Н12О6=2С2Н5ОН+2СО2?
[9] При нагріванні крохалю при наявності води руйнується нативна структура крохмальних зерен. Якому процесу це відповідає?
[10] В якому середовищі вітамін С стійкий?
[1] За якими показниками приймають тару комірики?
[2] Найвищі класи встановлюються в таких підприємствах, як:
[3] На підприємствах ресторанного господарства використовуються такі види графіків виходу на роботу?
[4] Бракераж продукції на підприємствах ресторанного господарства проводиться з метою:
[5] Експедиція кулінарного цеху призначена для:
[6] Мучний цех призначений для:
[7] Для організації роботи м’ясного цеху заготівельного підприємства необхідні:
[8] В м'ясо – рибному цеху організують такі технологічні лінії:
В овочевому цеху доготівельного підприємства організуються такі технологічні лінії:
[10] В соусному відділі гарячого цеху організують такі лінії:
До якої групи по технологічному призначенню відносяться плити?
2.До якої групи по джєерелу теплоти відносяться УЕВ-60?
До якої групи по принципу дії відносяться КПЕСМ-60?
Для приготування котлети "Україна", риби "Фрі" підберіть тип обладнання:
До якої групи обладнання по функйіональному призначеню відносяться ПЕСМ-4Ш?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома