Технологія приготування соусів

Додано: 22 лютого 2021
Предмет: Технології
Тест виконано: 40 разів
6 запитань
Запитання 1

1. Сюпрем - це

варіанти відповідей

холодний соус

концентрований бульйон

яєчний соус на пару

Запитання 2

2. Соус червоний готують на рідкій основі:

варіанти відповідей

сметані

бульйонах

молоці

Запитання 3

3. Яка температура подачі соусів?

варіанти відповідей

40-50*С

65-70*С

50-55*С

Запитання 4

4. Що є основним загусником у соусах?

варіанти відповідей

борошно

крохмаль

вершкове масло

Запитання 5

5. Основний білий соус готують на основі:

варіанти відповідей

відвару і борошна

пасерованого борошна і м'ясного або рибного бульйонів

молока

Запитання 6

6. На якому єтапі приготування соусу додають спеції і сіль?

варіанти відповідей

Наприкінці

На початку приготування

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест