Яких харчових речовин найбільше містять страви з круп?
Які крупи містять найбільше білків?
Які крупи не промивають?
Назвати вихід розсипчастої рисової каші з 1 кг крупи.
У якому посуді рекомендується варити розсипчасту кашу?
З якої крупи готують рідкі каші?
Каші якої консистенції використовують для приготування котлет, запіканок, пудингів?
Пудинги відрізняються від запіканок ... .
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: зерна добре зварені, зберегли форму, легко відокремлюються одне від одного.
Назвати вид каші за консистенцією за такими органолептичними показниками: каша має густу консистенцію, за температури 60–70 °С тримається в тарілці гіркою, не розпливається, крупинки добре розварені, але не злипаються між собою.
Готові каші зберігають на марміті за температури 70–80 °С протягом не більше ніж ... .
Страви з каш реалізують протягом не більше ніж ... .
Зрази манні реалізують протягом ... .
Яку страву із квасолі запікають у духовій шафі?
Маса та об’єм круп під час варіння збільшуються за рахунок ... .
Коли солять бобові під час варіння?
Який приварок макаронних виробів, що готують у зливний спосіб?
Який приварок макаронних виробів, що їх варять у незливний спосіб для приготування запечених страв?
Назвати строк реалізації страв із макаронних виробів.
Назвати строк реалізації страв із бобових.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома